Maatalous on intohimomme

Lannoitetukusta eri valmistajien lannoitteet helposti. Jokainen viljelijä pyrkii varmistamaan, että hänen työnsä tuottaa runsaan sadon – sekä määrällisesti että laadullisesti. Haluamme tuoda oman panoksemme sadon edistämiseksi sekä kunnoittaaksemme asiakkaidemme arvokasta työtä. Arvostamme suuresti kotimaista ruoan tuotantoa. Lannoitteet tulevat suoratoimituksena valmistajilta asiakkaillemme.

Tällä hetkellä löydät valikoimastamme Biostyman lehtilannoitteet ja biostimulantit. Myös tutummat raelannoitteet niin Yaralta kuin Cemagroltakin helposti meiltä. Italialaisen Mugaveron lannoitteet myös valikoimastamme. 

 

Tilaa lannoitteet suoratoimituksena verkkokaupasta!


AquaFol 7C I Biostimulantti juuriston kasvuun

00012
89,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot
AquaFol 7C on tarkoitettu viljojen, rapsin ja muiden kasvien juurien kasvun nopeuttamiseen. Sitä voidaan käyttää yhdessä kasvien kasvun säätelyyn tarkoitettujen aineiden kanssa. AquaFol 7C:llä on vaikutusta tehostava aine, jolla on biostimuloiva vaikutus.
Ihanteellinen kumppani kasvua säätelevien ryhmään kuuluville tehoaineille (mm. triatsolit, CCC, trinexapac-metyyli, mepiquat-kloridi ja rikkakasvien torjunta-aineet). AquaFol 7C mahdollistaa kasvunsäätelyaineiden käytön jopa 4°C - 6°C lämpötiloissa. Tämä biostimulantti vaikuttaa kasvien elintoimintojen ylläpitoon matalissa lämpötiloissa tai tilanteissa, joissa lämpötilan vaihtelut päivän ja yön välillä ovat suuria. AquaFol 7C ylläpitää tehoaineiden (mm. CCC, triatsolit) aktiivisuutta alhaisissa lämpötiloissa. Se tehostaa kasvua säätelevien aineiden aktiivisuutta, mikä saa aikaan näiden aineiden vaikutuksen suuremman tehokkuuden.
AquaFol 7C yksin ja yhdistelmänä käytettynä nopeuttaa juurimassan kasvua, vaikuttaa biostimuloivasti juurikarvojen kasvuun ja aktiivisuuteen.
Tämä biostimulantti toimii CCC:n suoja-aineena, erityisesti silloin, kun sitä käytetään liian myöhään. Se myös parantaa ruiskutusnesteen ominaisuuksia ja happamoittaa sitä. AquaFol 7C lisää kasvunsäätelyaineiden biologista aktiivisuutta. Tällä biostimulantilla on voimakas, positiivinen vaikutus juurtumiseen.

Annos kaikille viljelykasveille on 0,5-0,6 l/ha.

TEHDASRAHTI, LASKUTAMME RAHDIN TOTEUTUNEEN MUKAISESTI JÄLKIKÄTEEN.


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten