Maatalous on intohimomme

Lannoitetukusta eri valmistajien lannoitteet helposti. Jokainen viljelijä pyrkii varmistamaan, että hänen työnsä tuottaa runsaan sadon – sekä määrällisesti että laadullisesti. Haluamme tuoda oman panoksemme sadon edistämiseksi sekä kunnoittaaksemme asiakkaidemme arvokasta työtä. Arvostamme suuresti kotimaista ruoan tuotantoa. Lannoitteet tulevat suoratoimituksena valmistajilta asiakkaillemme.

Tällä hetkellä löydät valikoimastamme Biostyman lehtilannoitteet ja biostimulantit. Myös tutummat raelannoitteet niin Yaralta kuin Cemagroltakin helposti meiltä. Italialaisen Mugaveron lannoitteet myös valikoimastamme. 

 

Tilaa lannoitteet suoratoimituksena verkkokaupasta!


BioFol MAG I Biostimulantti I Stressin rajoittamiseen

00013
49,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot

Rajoittaa erityyppisten stressien (tuholaiset, kylmyys, kuivuus, liialliset rikkakasvit) negatiivisia vaikutuksia. Tuote sopii erinomaisesti käytettäväksi kasvien kehityksen myöhäisissä vaiheissa, mikä lisää merkittävästi satoa ja sen laatua. BioFol MAG sisältää 2,5% kasviperäisiä aminohappoja, pääasiassa pronoliinia, tiamiinia, glutamiinihappoa ja myös pinta-aktiivista ainetta, joka antaa erinomaisen peittävyyden käsitellyn kasvin pinnalle. Lisäksi BioFol MAG on erinomainen täydennys magnesium puutteeseen.

BioFol MAG on tarkoitettu kompensoimaan magnesiumin puutetta ja nopeuttamaan kasvien uusiutumista kasvullisten stressien (tuholaiset, sairaudet, sää) sattuessa. Viljojen ja rapsin lannoitus BioFol MAG:lla kehityksen loppuvaiheissa lisää merkittävästi satoa ja sen laatua.


TEHDASRAHTI, LASKUTAMME RAHDIN TOTEUTUNEEN MUKAISESTI JÄLKIKÄTEEN.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten