Maatalous on intohimomme

Lannoitetukusta eri valmistajien lannoitteet helposti. Jokainen viljelijä pyrkii varmistamaan, että hänen työnsä tuottaa runsaan sadon – sekä määrällisesti että laadullisesti. Haluamme tuoda oman panoksemme sadon edistämiseksi sekä kunnoittaaksemme asiakkaidemme arvokasta työtä. Arvostamme suuresti kotimaista ruoan tuotantoa. Lannoitteet tulevat suoratoimituksena valmistajilta asiakkaillemme.

Tällä hetkellä löydät valikoimastamme Biostyman lehtilannoitteet ja biostimulantit. Myös tutummat raelannoitteet niin Yaralta kuin Cemagroltakin helposti meiltä. Italialaisen Mugaveron lannoitteet myös valikoimastamme. 

 

Tilaa lannoitteet suoratoimituksena verkkokaupasta!


BioFol PLEX I Humushapoilla kompleksoitu biostimulaattori

00014
79,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot

Ainutlaatuinen tuote, joka sisältää 5% kylmäuuttoprosessissa saatua merileväuutetta, minkä ansiosta ainesosat eivät denaturoidu. Lehdille levitettäväksi tarkoitettu, kehitystä nopeuttava ja käsiteltyjen kasvien kestävyyttä stressitekijöitä vastaan lisäävä BioFol PLEX antaa formulaationsa ja ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta kasveille ihanteelliset olosuhteet hyödyntää niiden luonnollisesti korkeaa satopotentiaalia.

KÄYTTÖALUE JA KÄYTTÖTAPA:

BioFol PLEX kiihdyttää kasvien kasvua ja kehitystä sekä lisää samanaikaisesti abioottisen stressin vastustuskykyä ja ruiskutettujen kasvien uusiutumiskykyä. BioFol PLEX sisältää merileväuutetta ja pieniä määriä molybdeeniä.TEHDASRAHTI, LASKUTAMME RAHDIN TOTEUTUNEEN MUKAISESTI JÄLKIKÄTEEN.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten