Maatalous on intohimomme

Lannoitetukusta eri valmistajien lannoitteet helposti. Jokainen viljelijä pyrkii varmistamaan, että hänen työnsä tuottaa runsaan sadon – sekä määrällisesti että laadullisesti. Haluamme tuoda oman panoksemme sadon edistämiseksi sekä kunnoittaaksemme asiakkaidemme arvokasta työtä. Arvostamme suuresti kotimaista ruoan tuotantoa. Lannoitteet tulevat suoratoimituksena valmistajilta asiakkaillemme.

Tällä hetkellä löydät valikoimastamme Biostyman lehtilannoitteet ja biostimulantit. Myös tutummat raelannoitteet niin Yaralta kuin Cemagroltakin helposti meiltä. Italialaisen Mugaveron lannoitteet myös valikoimastamme. 

 

Tilaa lannoitteet suoratoimituksena verkkokaupasta!


GranuFol CUMAN I Lehtilannoite

00015
24,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot

GranuFol CUMAN on erittäin voimakkaasti tiivistetty lehtilannoite, joka sisältää mangaania, kuparia ja rikkiä. Lannoite happamoittaa ruiskutusseoksen. Lannoite sisältää 10 % orgaanista ACIDplex- kompleksia (karboksyylihapot, lignosulfaatit). Lannoitetta käytetään kompensoimaan näiden alkuaineiden puutetta.

GranuFol CUMAN on ainutlaatuinen, erittäin voimakkaasti konsentroitu mangaanin, kuparin ja rikin formulaatio, jonka liukoisuus on erinomainen ja jota lannoitetut kasvit imevät hyvin itseensä ja jota voidaan sekoittaa muiden tuotteiden kanssa. Lisäksi GranuFol CUMAN:lla on lannoitusnestettä parantavia ja happamoittavia ominaisuuksia. GranuFol CUMAN:a suositellaan käytettäväksi mangaanin ja kuparin puutteen korvaamiseen ajanjaksoina, jolloin kasvit ovat herkimpiä näiden ainesosien puutteelle. Kaikki tutkimukset osoittavat, että oikea mangaanin ja kuparin suhde on 5:1. GranuFol CUMAN on juuri tällainen tuote, jossa on erittäin suuri määrä helposti imeytyviä ainesosia, ja jota on lisäksi rikastettu rikillä.


TEHDASRAHTI, LASKUTAMME RAHDIN TOTEUTUNEEN MUKAISESTI JÄLKIKÄTEEN.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten