Maatalous on intohimomme

Lannoitetukusta eri valmistajien lannoitteet helposti. Jokainen viljelijä pyrkii varmistamaan, että hänen työnsä tuottaa runsaan sadon – sekä määrällisesti että laadullisesti. Haluamme tuoda oman panoksemme sadon edistämiseksi sekä kunnoittaaksemme asiakkaidemme arvokasta työtä. Arvostamme suuresti kotimaista ruoan tuotantoa. Lannoitteet tulevat suoratoimituksena valmistajilta asiakkaillemme.

Tällä hetkellä löydät valikoimastamme Biostyman lehtilannoitteet ja biostimulantit. Myös tutummat raelannoitteet niin Yaralta kuin Cemagroltakin helposti meiltä. Italialaisen Mugaveron lannoitteet myös valikoimastamme. 

 

Tilaa lannoitteet suoratoimituksena verkkokaupasta!


GranuFol MIKRO I Lehtilannoite

00016
21,00 €
In stock
1
Product Details
GranuFol MIKRO on ainutlaatuinen lehtilannoitukseen tarkoitettu tuote maatalous-, vihannes- ja hedelmäviljelyksille. GranuFol MIKROa suositellaan erityisesti kaikille viljelykasveille sellaisten hivenravinteiden täydentämiseen, jotka liikkuvat kasvissa hyvin heikosti. GranuFol MIKRO takaa ravinteiden nopean ja tehokkaan imeytymisen kasveihin. GranuFol MIKRO takaa optimaaliset kasvuolosuhteet kasvukauden alusta alkaen ja valmistaa kasvit mahdollisiin stressitilanteisiin. Se on lannoite, jonka ravinteiden hyödynnettävyys on parempi ainutlaatuisen orgaanisen ACIDplex-yhdisteen (karboksyylihapot, lig-nosulfaatit) ansiosta.
Lehtilannoitukseen tarkoitettu ainutlaatuista AcidPlex-tekniikkaa käyttäen formuloitu tuote, joka mahdollistaa helpon liukenemisen ja parantaa yhteensopivuutta muiden valmisteiden kanssa sekä imeytymistehokkuutta. Lisäksi GranuFol MIKRO:n käyttö parantaa käytettävän veden laatua.


TEHDASRAHTI, LASKUTAMME RAHDIN TOTEUTUNEEN MUKAISESTI JÄLKIKÄTEEN.

Save this product for later