Maatalous on intohimomme

Lannoitetukusta eri valmistajien lannoitteet helposti. Jokainen viljelijä pyrkii varmistamaan, että hänen työnsä tuottaa runsaan sadon – sekä määrällisesti että laadullisesti. Haluamme tuoda oman panoksemme sadon edistämiseksi sekä kunnoittaaksemme asiakkaidemme arvokasta työtä. Arvostamme suuresti kotimaista ruoan tuotantoa. Lannoitteet tulevat suoratoimituksena valmistajilta asiakkaillemme.

Tällä hetkellä löydät valikoimastamme Biostyman lehtilannoitteet ja biostimulantit. Myös tutummat raelannoitteet niin Yaralta kuin Cemagroltakin helposti meiltä. Italialaisen Mugaveron lannoitteet myös valikoimastamme. 

 

Tilaa lannoitteet suoratoimituksena verkkokaupasta!


MultiFol CORNPOT I Lehtilannoite

00017
25,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot

MultiFol CORNPOT on erittäin voimakkaasti tiivistetty lehtilannoite, joka sisältää fosforia, magnesiumia, rikkiä ja sinkkiä. Tuote sisältää myös humusaineita lignohumuskompleksien muodossa ja muita kasvin ravinneaineiden ottoa ja kuljetusta helpottavia aineita. Lannoite happamoittaa lannoitusnestettä merkittävästi. Lannoitetta käytetään fosforin, magnesiumin, rikin ja sinkin puutteessa, pääasiassa maissi-, peruna-, vihannes- ja hedelmäviljelmillä.

ERINOMAINEN LANNOITE ETENKIN PERUNOILLE!


TEHDASRAHTI, LASKUTAMME RAHDIN TOTEUTUNEEN MUKAISESTI JÄLKIKÄTEEN.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten