Maatalous on intohimomme

Lannoitetukusta eri valmistajien lannoitteet helposti. Jokainen viljelijä pyrkii varmistamaan, että hänen työnsä tuottaa runsaan sadon – sekä määrällisesti että laadullisesti. Haluamme tuoda oman panoksemme sadon edistämiseksi sekä kunnoittaaksemme asiakkaidemme arvokasta työtä. Arvostamme suuresti kotimaista ruoan tuotantoa. Lannoitteet tulevat suoratoimituksena valmistajilta asiakkaillemme.

Tällä hetkellä löydät valikoimastamme Biostyman lehtilannoitteet ja biostimulantit. Myös tutummat raelannoitteet niin Yaralta kuin Cemagroltakin helposti meiltä. Italialaisen Mugaveron lannoitteet myös valikoimastamme. 

 

Tilaa lannoitteet suoratoimituksena verkkokaupasta!


MultiFol PLON I nestelannoite talvenkestävyyteen

00018
74,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot

MultiFol PLON on ainutlaatuinen mangaanin, kuparin, magnesiumin ja rikin koostumus, joka varmistaa ravinneainesosien välittömän siirtymisen kasvukartioihin eli niihin kasvin osiin, joissa niiden tarve on suurin ja hyödyntäminen tehokkainta. Lannoitetta suositellaan käytettäväksi mangaanin ja kuparin puutteen tasaamiseksi ajanjaksoina, jolloin kasvit ovat kaikkein herkimpiä näiden ainesosien puutteelle. Lannoite on tarkoitettu ensisijaisesti kattamaan näiden alkuaineiden puutos herkissä kasvuvaiheissa ja stressaavissa olosuhteissa.

Kaikki tutkimukset osoittavat, että Mn:n ja Cu:n oikea suhde on 5:1. MultiFol PLON lannoitetta suositellaan käytettäväksi myös kaikkialla siellä, missä talvikasvien hyvä talvehtiminen on uhattuna - lannoite lisää tehokkaasti rapsin ja syyskylvöviljan talvenkestävyyttä.

Tuote sisältää myös humusaineita lignohumuskompleksien muodossa ja muita kasvin ravinneaineiden ottoa ja kuljetusta helpottavia aineita.

EDUT:

  • Imeytyy välittömästi käytön jälkeen
  • Tukee sienitautien torjunta-aineiden toimintaa
  • Vaikuttaa välittömästi ja tehokkaasti


TEHDASRAHTI, LASKUTAMME RAHDIN TOTEUTUNEEN MUKAISESTI JÄLKIKÄTEEN.Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten