Maatalous on intohimomme

Lannoitetukusta eri valmistajien lannoitteet helposti. Jokainen viljelijä pyrkii varmistamaan, että hänen työnsä tuottaa runsaan sadon – sekä määrällisesti että laadullisesti. Haluamme tuoda oman panoksemme sadon edistämiseksi sekä kunnoittaaksemme asiakkaidemme arvokasta työtä. Arvostamme suuresti kotimaista ruoan tuotantoa. Lannoitteet tulevat suoratoimituksena valmistajilta asiakkaillemme.

Tällä hetkellä löydät valikoimastamme Biostyman lehtilannoitteet ja biostimulantit. Myös tutummat raelannoitteet niin Yaralta kuin Cemagroltakin helposti meiltä. Italialaisen Mugaveron lannoitteet myös valikoimastamme. 

 

Tilaa lannoitteet suoratoimituksena verkkokaupasta!


Nitron-S I Nestemäinen typpilannoite, 1000l

00000
1 699,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot

RAHTIVAPAASTI 1000l konteissa suoraan varastosta heti toimitukseen!

Ainutlaatuinen formulaatio käytettäväksi vilja- ja maissiviljelmille jyvien proteiinipitoisuuden lisäämiseksi ja sadon maksimoimiseksi.

Tuote on tarkoitettu lehtilannoitukseen. Sisältää stabiilia typpeä ja rikkiä. Formulaatio sekoittuu hyvin useimpien torjunta-aineiden kanssa, happamoittaa lannoitusnestettä ja sillä on myös voimakkaat tunkeutumisominaisuudet, jotka edistävät nopeaa imeytymistä. Sen sisältämä rikki parantaa typen aineenvaihduntaa ja sen seurauksena parantaa jyvän laatua ja proteiinimäärää sekä täyteläisyyttä.

  • Jopa puolet tarvittavasta typestä lehtilannoitteena.
  • Kasvien tarvitseman välttämättömän rikin täydellinen saanti
  • Varmuus runsaasta sadosta ja sadon laadusta sääolosuhteista riippumatta (sadon ja parametrien esim. viljan valkuaispitoisuuden ja rapsinsiemenen öljypitoisuudenkasvu).
  • Korkea biologinen hyödynnettävyys (95 % tasolla)

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten