Maatalous on intohimomme

Lannoitetukusta eri valmistajien lannoitteet helposti. Jokainen viljelijä pyrkii varmistamaan, että hänen työnsä tuottaa runsaan sadon – sekä määrällisesti että laadullisesti. Haluamme tuoda oman panoksemme sadon edistämiseksi sekä kunnoittaaksemme asiakkaidemme arvokasta työtä. Arvostamme suuresti kotimaista ruoan tuotantoa. Lannoitteet tulevat suoratoimituksena valmistajilta asiakkaillemme.

Tällä hetkellä löydät valikoimastamme Biostyman lehtilannoitteet ja biostimulantit. Myös tutummat raelannoitteet niin Yaralta kuin Cemagroltakin helposti meiltä. Italialaisen Mugaveron lannoitteet myös valikoimastamme. 

 

Tilaa lannoitteet suoratoimituksena verkkokaupasta!


VitaFol SMAG I Biostimulantti I Lehtilannoite

00019
16,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot

VitaFol SMAG on nestemäinen lannoite lehtilannoitukseen maatalous-, hedelmätarha- ja puutarhakasveille. Se on voimakkaasti konsentroitu lannoite, joka perustuu magnesiumnitraattiin ja lignosulfonihappojen kanssa kompleksoidun tiosulfaatin muodossa olevaan rikkiin. Uudenaikainen tapa kompleksoida magnesium- ja rikki-ionit, lannoitteen happamoittava ominaisuus ja Amix-tekniikalla valmistetun lannoitusnesteen parantaminen mahdollistavat kasville ravinteiden optimaalisen imeytymisen ja niiden hyödyntämisen.

VitaFol SMAG pitää käyttää kasvien aktiivisen kasvun aikana. Sitä suositellaan käytettäväksi magnesiumin ja rikin puutteen tasaamiseksi ajanjaksoina, jolloin kasvit ovat kaikkein herkimpiä näiden ainesosien puutteelle. Lannoitetta ei saa käyttää kasveille, joiden kasvua ovat estäneet stressitekijät (esim. pakkanen, kuivuus, taudit, tuholaiset).


TEHDASRAHTI, LASKUTAMME RAHDIN TOTEUTUNEEN MUKAISESTI JÄLKIKÄTEEN.


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten