Maatalous on intohimomme

Lannoitetukusta eri valmistajien lannoitteet helposti. Jokainen viljelijä pyrkii varmistamaan, että hänen työnsä tuottaa runsaan sadon – sekä määrällisesti että laadullisesti. Haluamme tuoda oman panoksemme sadon edistämiseksi sekä kunnoittaaksemme asiakkaidemme arvokasta työtä. Arvostamme suuresti kotimaista ruoan tuotantoa. Lannoitteet tulevat suoratoimituksena valmistajilta asiakkaillemme.

Tällä hetkellä löydät valikoimastamme Biostyman lehtilannoitteet ja biostimulantit. Myös tutummat raelannoitteet niin Yaralta kuin Cemagroltakin helposti meiltä. Italialaisen Mugaveron lannoitteet myös valikoimastamme. 

 

Tilaa lannoitteet suoratoimituksena verkkokaupasta!


YARA HEVI NK 1, 700kg, ss

HNK1S
485,80 €
Varastossa
1
ProductDetails.QuantityLimit.min
Tuotetiedot

Yara HeVi NK1

694€/tn, alv.0

Kloorivapaa lannoite kaikille puutarhakasveille kevätlannoitukseen ja kasvukaudenaikaiseen lisälannoitukseen. Sopii erityisesti ruokaperunan kevätlannoitukseen. Kevätlannoitukseen maille, joiden fosforiluokka on korkea. Korkea kaliumpitoisuus.

Käyttömäärä: Kevätlannoitukseen 500-700 kg/ha. Kasvukaudella lisälannoitukseen 100-200 kg/ha. Tutustu kasvikohtaisiin käyttömääriin osoitteessa yara.fi

Lisätiedot valmistajan sivuilta: https://www.yara.fi/lannoitus/lannoitteet/muut-tuo...

TEHDASRAHTI. LASKUTAMME RAHDIN JÄLKIKÄTEEN TOTEUTUNEEN MUKAISESTI. Ilmoita tilauksen viestikenttään, mikäli haluat noutaa.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten