Maatalous on intohimomme

Lannoitetukusta eri valmistajien lannoitteet helposti. Jokainen viljelijä pyrkii varmistamaan, että hänen työnsä tuottaa runsaan sadon – sekä määrällisesti että laadullisesti. Haluamme tuoda oman panoksemme sadon edistämiseksi sekä kunnoittaaksemme asiakkaidemme arvokasta työtä. Arvostamme suuresti kotimaista ruoan tuotantoa. Lannoitteet tulevat suoratoimituksena valmistajilta asiakkaillemme.

Tällä hetkellä löydät valikoimastamme Biostyman lehtilannoitteet ja biostimulantit. Myös tutummat raelannoitteet niin Yaralta kuin Cemagroltakin helposti meiltä. Italialaisen Mugaveron lannoitteet myös valikoimastamme. 

 

Tilaa lannoitteet suoratoimituksena verkkokaupasta!


YaraBela RIKKISALPIETARI Se N26 S8

YBRS
239,40 €
Varastossa
1
ProductDetails.QuantityLimit.min
Tuotetiedot

342€/tn, alv.0

YaraBela RIKKISALPIETARI Se sopii erityisesti viljojen ja öljykasvien lisälannoitukseen, syysöljykasvien kevätlannoitukseen ja karjanlannan täydennyslannoitukseen nurmilla. Se on suunniteltu turvaamaan tasainen typensaanti koko sadonmuodostuksen ajan Suomen oloissa.

Pakkaukset: suursäkki 700 kg

Suoratoimitus Yara Uusikaupunki ja Siilinjärvi, Suomi

Lisätiedot valmistajan sivuilta

YaraBela RIKKISALPIETARI Se

TEHDASRAHTI, LASKUTAMME RAHDIN TOTEUTUNEEN MUKAISESTI JÄLKIKÄTEEN. Kirjoita tilauksen kommenttikenttään, mikäli haluat noutaa itse.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten