Maatalous on intohimomme

Lannoitetukusta eri valmistajien lannoitteet helposti. Jokainen viljelijä pyrkii varmistamaan, että hänen työnsä tuottaa runsaan sadon – sekä määrällisesti että laadullisesti. Haluamme tuoda oman panoksemme sadon edistämiseksi sekä kunnoittaaksemme asiakkaidemme arvokasta työtä. Arvostamme suuresti kotimaista ruoan tuotantoa. Lannoitteet tulevat suoratoimituksena valmistajilta asiakkaillemme.

Tällä hetkellä löydät valikoimastamme Biostyman lehtilannoitteet ja biostimulantit. Myös tutummat raelannoitteet niin Yaralta kuin Cemagroltakin helposti meiltä. Italialaisen Mugaveron lannoitteet myös valikoimastamme. 

 

Tilaa lannoitteet suoratoimituksena verkkokaupasta!


YaraLiva NITRABOR, 600kg, ss 15-0-0

YLNS
289,20 €
Varastossa
1
ProductDetails.QuantityLimit.min
Tuotetiedot

YaraLiva NITRABOR, 600kg säkissä

482€/tn, alv.0

TILAUSAIKATUOTE

YaraLiva Nitrabor sisältää nitraattitypen ja vesiliukoisen kalsiumin lisäksi booria, joka yhdessä kalsiumin kanssa rakentaa vahvan ja kestävän soluseinän. Lisäksi YaraLiva Nitrabor lannoituksella parannetaan kasvupisteen toimintaa ja kasvua sekä edesautetaan pölyttymisen onnistumista. Lannoite sopii perunan, sokerijuurikkaan, vihanneskasvien, marjojen ja hedelmien lisälannoitukseen kasvukaudella erityisesti, kun halutaan nopeavaikutteista typpilannoitusta ja kalsium- ja boorilannoitusta. YaraLiva Nitrabor on erinomainen öljykasvien ja kuminan lisälannoite nopeaan typpitarpeeseen ja boorilannoitukseen. Sopii myös viljojen lannoitukseen.

Erikoiskasvit: Kasvukaudella jaettuun typpilannoitukseen 80-200 kg/ha.

Viljat ja öljykasvit: 100-300 kg/ha

Pakkaukset: suursäkki 600 kg Yara Uusikaupunki, Suomi

Tilausaikatuote

Suoratoimitus valmistajalta.

Lisätiedot valmistajan sivuilta

YaraLiva NITRABOR

TEHDASRAHTI, LASKUTAMME RAHDIN TOTEUTUNEEN MUKAISESTI JÄLKIKÄTEEN. Kirjoita tilauksen kommenttikenttään, mikäli haluat noutaa itse.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten