Maatalous on intohimomme

Lannoitetukusta eri valmistajien lannoitteet helposti. Jokainen viljelijä pyrkii varmistamaan, että hänen työnsä tuottaa runsaan sadon – sekä määrällisesti että laadullisesti. Haluamme tuoda oman panoksemme sadon edistämiseksi sekä kunnoittaaksemme asiakkaidemme arvokasta työtä. Arvostamme suuresti kotimaista ruoan tuotantoa. Lannoitteet tulevat suoratoimituksena valmistajilta asiakkaillemme.

Tällä hetkellä löydät valikoimastamme Biostyman lehtilannoitteet ja biostimulantit. Myös tutummat raelannoitteet niin Yaralta kuin Cemagroltakin helposti meiltä. Italialaisen Mugaveron lannoitteet myös valikoimastamme. 

 

Tilaa lannoitteet suoratoimituksena verkkokaupasta!


YaraMila Y 4 ss, 20-2-12 700kg

Y4S
359,80 €
Varastossa
1
ProductDetails.QuantityLimit.min
Tuotetiedot

YaraMila Y 4

514€/tn, alv.0

Reilusti kaliumia ja vähän fosforia sisältävä lannoite erityisesti karkeille kivennäismaille. Erinomainen yleislannoite säilörehunurmille, kaikille sadoille. Fosfori riittää maille, joiden fosforitaso on luokassa hyvä ja kalium luokassa välttävä tai matalampi, nurmille fosforiluokassa tyydyttävä. Sisältää lisäksi rikkiä, booria sekä seleeniä.

Pakkaukset: suursäkki 700 kg.

Yara Uusikaupunki ja Siilinjärvi, Suomi

Lisätiedot valmistajan sivuilta

YaraMila Y 4

TEHDASTOIMITUS, LASKUTAMME RAHDIN JÄLKIKÄTEEN TOTEUTUNEEN RAHTIHINNAN MUKAAN. Kirjoita tilauksen kommenttikenttään, mikäli noudat itse.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten