Maatalous on intohimomme

Lannoitetukusta eri valmistajien lannoitteet helposti. Jokainen viljelijä pyrkii varmistamaan, että hänen työnsä tuottaa runsaan sadon – sekä määrällisesti että laadullisesti. Haluamme tuoda oman panoksemme sadon edistämiseksi sekä kunnoittaaksemme asiakkaidemme arvokasta työtä. Arvostamme suuresti kotimaista ruoan tuotantoa. Lannoitteet tulevat suoratoimituksena valmistajilta asiakkaillemme.

Tällä hetkellä löydät valikoimastamme Biostyman lehtilannoitteet ja biostimulantit. Myös tutummat raelannoitteet niin Yaralta kuin Cemagroltakin helposti meiltä. Italialaisen Mugaveron lannoitteet myös valikoimastamme. 

 

Tilaa lannoitteet suoratoimituksena verkkokaupasta!


YaraMila Y 6 ss, 15-6,5-12,5 700 kg

Y6S
347,90 €
Varastossa
1
ProductDetails.QuantityLimit.min
Tuotetiedot

YaraMila Y 6

497€/tn, alv. 0

Matalatyppinen lannoite, jossa on reilusti fosforia ja kaliumia. Soveltuu erityisesti syysviljojen ja syysöljykasvien lannoitukseen syksyllä. Jaettuun lannoitukseen huononlaisessa viljavuusluokassa tai kun halutaan keväällä pienellä käyttömäärällä paljon fosforia ja kaliumia viljojen ja öljykasvien alkukehitykseen. Sopii hyvin eloperäisten maiden lannoitukseen sekä herneen ja härkäpavun lannoitukseen. Sisältää myös rikkiä.


Pakkaukset: suursäkki 700 kg kg

Yara Uusikaupunki ja Siilinjärvi, Suomi

TILAUSAIKATUOTE

Lisätiedot valmistajan sivuilta

YaraMila Y 6

LASKUTAMME RAHDIN JÄLKIKÄTEEN TOTEUTUNEEN RAHTIHINNAN MUKAISESTI. Kirjoita tilauksen kommenttikenttään, mikäli haluat noutaa itse.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten