Maatalous on intohimomme

Lannoitetukusta eri valmistajien lannoitteet helposti. Jokainen viljelijä pyrkii varmistamaan, että hänen työnsä tuottaa runsaan sadon – sekä määrällisesti että laadullisesti. Haluamme tuoda oman panoksemme sadon edistämiseksi sekä kunnoittaaksemme asiakkaidemme arvokasta työtä. Arvostamme suuresti kotimaista ruoan tuotantoa. Lannoitteet tulevat suoratoimituksena valmistajilta asiakkaillemme.

Tällä hetkellä löydät valikoimastamme Biostyman lehtilannoitteet ja biostimulantit. Myös tutummat raelannoitteet niin Yaralta kuin Cemagroltakin helposti meiltä. Italialaisen Mugaveron lannoitteet myös valikoimastamme. 

 

Tilaa lannoitteet suoratoimituksena verkkokaupasta!


YaraMila Y1 ss, 26-1,3-4

Y1S
317,10 €
Varastossa
1
ProductDetails.QuantityLimit.min
Tuotetiedot

YaraMila Y 1

453€/tn, alv.0

Sisältää runsaasti typpeä ja fosfori riittää maille, joiden fosforitaso on luokassa hyvä. Sisältää lisäksi kaliumia, rikkiä, booria sekä seleeniä. Sopii myös karjanlannan täydennykseen ja syysviljojen kevätlannoitukseen, kun halutaan antaa kasveille tasapainoinen lannoitus.
Pakkaukset: suursäkki 700 kg.

Yara Uusikaupunki ja Siilinjärvi, Suomi

Lisätiedot valmistajan sivuilta

YaraMila Y 1

LASKUTAMME RAHDIN JÄLKIKÄTEEN TOTEUTUNEEN RAHTIHINNAN MUKAISESTI. Kirjoita tilauksen kommenttikenttään, mikäli haluat noutaa itse.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten