Maatalous on intohimomme

Lannoitetukusta eri valmistajien lannoitteet helposti. Jokainen viljelijä pyrkii varmistamaan, että hänen työnsä tuottaa runsaan sadon – sekä määrällisesti että laadullisesti. Haluamme tuoda oman panoksemme sadon edistämiseksi sekä kunnoittaaksemme asiakkaidemme arvokasta työtä. Arvostamme suuresti kotimaista ruoan tuotantoa. Lannoitteet tulevat suoratoimituksena valmistajilta asiakkaillemme.

Tällä hetkellä löydät valikoimastamme Biostyman lehtilannoitteet ja biostimulantit. Myös tutummat raelannoitteet niin Yaralta kuin Cemagroltakin helposti meiltä. Italialaisen Mugaveron lannoitteet myös valikoimastamme. 

 

Tilaa lannoitteet suoratoimituksena verkkokaupasta!


YaraMila Y3 ss 23-3-8, 700kg

Y3S
356,30 €
Varastossa
1
ProductDetails.QuantityLimit.min
Tuotetiedot

YaraMila Y 3 on lannoite, jossa on tasapainoinen ravinnekoostumus kaikille kasveille. Lannoitteen fosfori riittää maille, joiden fosforitaso on luokassa tyydyttävä korkeilla satotasoilla ja matalammilla satotasoilla luokkaan välttävä, nurmilla luokkaan tyydyttävä. Sisältää lisäksi kaliumia, rikkiä, booria sekä seleeniä.

700kg suursäkki.

509€/tn, alv.0

Yara Uusikaupunki ja Siilinjärvi, Suomi


Lisätiedot valmistajan sivuilta

YaraMila Y 3

LASKUTAMME RAHDIN JÄLKIKÄTEEN TOTEUTUNEEN RAHTIHINNAN MUKAAN. Kirjoita tilauksen kommenttikenttään, mikäli haluat noutaa itse.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten