Maatalous on intohimomme

Lannoitetukusta eri valmistajien lannoitteet helposti. Jokainen viljelijä pyrkii varmistamaan, että hänen työnsä tuottaa runsaan sadon – sekä määrällisesti että laadullisesti. Haluamme tuoda oman panoksemme sadon edistämiseksi sekä kunnoittaaksemme asiakkaidemme arvokasta työtä. Arvostamme suuresti kotimaista ruoan tuotantoa. Lannoitteet tulevat suoratoimituksena valmistajilta asiakkaillemme.

Tällä hetkellä löydät valikoimastamme Biostyman lehtilannoitteet ja biostimulantit. Myös tutummat raelannoitteet niin Yaralta kuin Cemagroltakin helposti meiltä. Italialaisen Mugaveron lannoitteet myös valikoimastamme. 

 

Tilaa lannoitteet suoratoimituksena verkkokaupasta!


YaraMila Y5 ss 20-4,6-10 700 kg

Y5S
375,90 €
Varastossa
1
ProductDetails.QuantityLimit.min
Tuotetiedot

YaraMila Y 5

537€/tn, alv.0

Jaettuun lannoitukseen suunniteltu tuote viljoille ja öljykasveille. Tasapainoinen ravinnesuhde turvaa kasvien alkukehityksen myös viljavuudeltaan välttävillä lohkoilla. Korkea kaliumpitoisuus on eduksi korkeilla typpitasoilla ja kevyillä mailla, joissa kaliuminlannoitukseen pitää erityisesti panostaa. Sisältää myös rikkiä ja seleeniä. Sopii syysviljojen syyslannoitukseen.

Nurmien kevätlannoitukseen matalan fosforiluokan maille (välttävä-huono) sekä eloperäisille maille. Soveltuu hyvin myös karjanlannan täydentämiseen sekä nurmen perustamiseen karjanlannan kanssa tai ilman, jaettuun lannoitukseen ja apilapitoisten nurmien lannoitukseen.

Pakkaukset: suursäkki 700 kg

Yara Uusikaupunki ja Siilinjärvi, Suomi

Lisätiedot valmistajan sivuilta

YaraMila Y 5

TEHDASTOIMITUS, LASKUTAMME RAHDIN JÄLKIKÄTEEN TOTEUTUNEEN RAHDIN MUKAAN. Kirjoita tilauksen kommenttikenttään, mikäli haluat noutaa itse.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten