Maatalous on intohimomme

Lannoitetukusta eri valmistajien lannoitteet helposti. Jokainen viljelijä pyrkii varmistamaan, että hänen työnsä tuottaa runsaan sadon – sekä määrällisesti että laadullisesti. Haluamme tuoda oman panoksemme sadon edistämiseksi sekä kunnoittaaksemme asiakkaidemme arvokasta työtä. Arvostamme suuresti kotimaista ruoan tuotantoa. Lannoitteet tulevat suoratoimituksena valmistajilta asiakkaillemme.

Tällä hetkellä löydät valikoimastamme Biostyman lehtilannoitteet ja biostimulantit. Myös tutummat raelannoitteet niin Yaralta kuin Cemagroltakin helposti meiltä. Italialaisen Mugaveron lannoitteet myös valikoimastamme. 

 

Tilaa lannoitteet suoratoimituksena verkkokaupasta!


YaraSuna 9-4-2 800kg

YSU9S
327,20 €
Varastossa
1
ProductDetails.QuantityLimit.min
Tuotetiedot

409€/tn, alv.0

YaraSuna 9-4-2 on Yaran Suomessa valmistettu orgaaninen kierrätyslannoite, joka soveltuu myös luomutuotantoon.

Valmistuksessa hyödynnetään monipuolisesti teollisuuden ja maatalouden sivuvirtoja.

YaraSunan raaka-aineet ovat eläin- ja kasviperäisiä sivutuotteita ja sisältävät orgaanista aineista. Orgaanisen aineksen lisääminen auttaa ylläpitämään maan viljavuutta.

YaraSuna tuotteet valmistetaan Yaran tehtaalla Suomessa. Sille on avainlippu, joka on merkki Suomessa valmistetusta tuotteesta.

YaraSuna pelletti on luja, joten se toimii hyvin erilaisissa levittimissä ja kylvökoneissa. Käyttökokeissa suurimmat käyttömäärät olivat sijoituslannoituksessa 900 kg/ha eikä näilläkään käyttömäärillä esiintynyt ongelmia

YaraSuna on pakattu 800 kilon suursäkkeihin, iso säkki merkitsee edullisempia kuljetuskustannuksia ja vähemmän pakkausjätettä.

YaraSuna säkit voidaan kierrättää Reilu Teko lannoitesäkkikeräyksessä. Ne toimitetaan paikallisen 4H yhdistyksen keräyspisteeseen. Säkkien materiaali palautuu muoviteollisuuden raaka aineeksi tai muuten turvallisesti kiertoon.


Lisätiedot valmistajan sivuilta

YaraSuna 9-4-2

TEHDASRAHTI, LASKUTAMME RAHDIN TOTEUTUNEEN MUKAISESTI JÄLKIKÄTEEN. Kirjoita tilauksen kommenttikenttään, mikäli haluat noutaa itse.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten