Maatalous on intohimomme

Lannoitetukusta eri valmistajien lannoitteet helposti. Jokainen viljelijä pyrkii varmistamaan, että hänen työnsä tuottaa runsaan sadon – sekä määrällisesti että laadullisesti. Haluamme tuoda oman panoksemme sadon edistämiseksi sekä kunnoittaaksemme asiakkaidemme arvokasta työtä. Arvostamme suuresti kotimaista ruoan tuotantoa. Lannoitteet tulevat suoratoimituksena valmistajilta asiakkaillemme.

Tällä hetkellä löydät valikoimastamme Biostyman lehtilannoitteet ja biostimulantit. Myös tutummat raelannoitteet niin Yaralta kuin Cemagroltakin helposti meiltä. Italialaisen Mugaveron lannoitteet myös valikoimastamme. 

 

Tilaa lannoitteet suoratoimituksena verkkokaupasta!


YaraVita UNIVERSAL, 20l (2x10l)

YVU
69,00 €
Varastossa
1
ProductDetails.QuantityLimit.min
Tuotetiedot

YaraVita Universal on hivenravinteita sisältävä NPK-liuoslehtilannoite kaikille kasveille.

Myyntierä: 2x10l

YaraVita Universal toimii erinomaisena kasvun virkistäjänä kasvukaudella ja se voidaan sekoittaa useimpien kasvinsuojeluaineiden kanssa.

Erityisen suositeltavaa sen käyttö on erilaisissa kasvuston stressitiloissa, kuten kuivuuden, liiallisen kosteuden tai kylmyyden yhteydessä. Tällöin YaraVita Universalin helppoliukoiset ja nopeasti vaikuttavat ravinteet imeytyvät lehtien kautta kasvin käyttöön ja tukevat juuriston ravinteiden ottoa.

Lisätietoa valmistajan sivuilta: https://www.yara.fi/lannoitus/lannoitteet/yaravita...

TEHDASRAHTI, LASKUTAMME RAHDIN JÄLKIKÄTEEN TOTEUTUNEEN MUKAISESTI

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten