Etsimme jälleenmyyjiä – liity kasvavaan joukkoon!

Maatalouden maailma tarjoaa jatkuvasti uusia mahdollisuuksia; yksi näistä on laadukkaat lannoitteet.  Etsimme jälleenmyyjiä jakamaan menestyksemme tarjoamalla korkealaatuisia lannoitteita jälleenmyyntiin.

Miksi valita meidät?

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista. Lannoitteemme on huolellisesti valittu, valmistajat ovat korkealuokkaisia isoja tehtaita, jotka tarjoavat lannoitteissaan optimaalisen ravinteiden tasapainon. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, jotka sopivat kaikentyyppisille viljelmille, oli kyseessä sitten maanviljely tai kasvihuoneviljely.

Miksi kannattaa liittyä jälleenmyyjäksi?

  1. Kasvava kysyntä: Lannoitteiden kysyntä kasvaa jatkuvasti korkealaatuisten lannoitteiden osalta kasvien menestykselle.
  2. Korkea laatu: Tarjoamme tuotteita, joihin voit luottaa. Lannoite valikoimamme on suunniteltu maksimoimaan kasvu ja sato.
  3. Markkinointituki: Autamme sinua menestymään tarjoamalla markkinointitukea ja -materiaaleja, jotka auttavat sinua tavoittamaan asiakkaasi.
  4. Kasvava tuotevalikoima: Tuotevalikoimamme laajenee jatkuvasti, joten voit tarjota asiakkaillesi monipuolisia vaihtoehtoja.
  5. Kumppanuus: Liittymällä jälleenmyyjäksemme saat vahvan kumppanin, joka tukee sinua liiketoimintasi kasvattamisessa.
  6. Maahantuomamme tuotemerkit:  

Miten voit liittyä joukkoomme?

Liittymällä jälleenmyyjäksemme saat mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaasi ja tarjota asiakkaillesi laadukkaita lannoitteita. Olemme avoimia keskustelemaan yhteistyöstä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen myynti@lannoitetukku.fi tai puhelimitse numerosta 050 551 1219.  

Liity jälleenmyyjäksi ja auta meitä edistämään terveempää ja tuottavampaa kasvintuotantoa. Yhdessä voimme saavuttaa upeita tuloksia!

Odotamme innolla yhteistyötä kanssasi.