Mugaveron lannoitteet nyt meiltä!

Lannoitetukku pyrkii palvelemaan viljelijöiden lannoitustarpeita kokonaisvaltaisesti. Olemme ylpeitä siitä, että kehitämme jatkuvasti toimintaamme tarjotaksemme teille entistä laajemman valikoiman ja helpomman saatavuuden tarvitsemillenne tuotteille.

Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme solmineet uuden jakelusopimuksen italialaisen Mugavero-yrityksen kanssa.

Mugavero on pitkään toiminut Italiassa lannoitteiden parissa, ja heidän laaja käyttäjäkuntansa ympäri maailmaa kertoo laadusta ja tehokkuudesta. Olemme ylpeitä voidessamme toimia jakelijana Suomessa ja olemme erittäin innoissamme tästä uudesta yhteistyöstä!

Mugaveron tuotteet ovat tunnettuja nykyaikaisista teknologioistaan ja ympäristöystävällisyydestään. Meiltä löydät nyt esimerkiksi Mugaveron korkealaatuiset rakeiset NPK-lannoitteet sekä kasvihuoneisiin suunnitellut kastelulannoitteet. Lisäämme nämä tuotteet myös verkkokauppaamme, jotta niiden hankkiminen olisi entistä helpompaa!

Mugavero on italialainen yritys, joka on erikoistunut kasvien ravitsemukseen vuodesta 1959. Mugavero on arvovaltaisesti tunnustettu ”Made in Italy” -mallista tutkimuksen ja kehityksen, innovatiivisten ratkaisujen ja korkean teknologian portfolion suhteen. Mugaveron päivittäinen tuotantokapasiteetti on 250 miljoonaa tonnia vesiliukoisia tuotteita, 1200 miljoonaa tonnia rakeisia tuotteita ja 30 000 litraa nesteitä ja biostimulantteja, ja se on tällä hetkellä yksi maailman tärkeimmistä lannoitteiden jakelukeskuksista.

Tarjonnasta löytyy myös syyskylvöille soveltuvia tuotteita. Toimitusaikamme on noin 10 päivää.

Toivotamme kaikille viljelijöille hyvää ja antoisaa syksyä! Kiitos, kun olette osa Lannoitetukun yhteisöä! Yhdessä luomme menestyksekkään ja kestävän maatalouden tulevaisuutta.

Voit tutustua tarkemmin Mugaveroon linkistä https://www.mugavero.it/