Lannoitetukku.fi – nestemäiset lannoitteet

Lannoitetukku.fi toimii jakelijana Biostyman nestemäisille lannoitteille. Lannoitetukku.fi toimittaa lannoitteet suoraan tehtaalta loppuasiakkaille ilman välikäsiä. Nestemäisten lannoitteiden levitys voidaan tehdä pitkin kasvukautta, ei ainoastaan kylvön yhteydessä. Myöskään isoja investointeja ei tarvita, ne voidaan levittää kasvinsuojeluruiskuilla.

Tuotteita saa eri pakkauskoossa, voimme toimittaa myös irtona. Nestelannoitteiden käsittely on helpompaa kuin raelannoitteiden. Niitä voidaan antaa joko säännöllisesti tai tarvittaessa.

Suomessa yleisesti lannoitus tapahtuu vain kylvön yhteydessä, nestemäiset lannoitteet voidaan tehdä sekä starttilannoituksena, mutta myös lisälannoituksena vaikkapa kasvinsuojeluruiskutuksen yhteydessä. Lannoitusta voidaan antaa tarpeen mukaan koko kasvukauden ajan. Näin ollen hyöty parantuu ja se vähentää myös kasvitauteja sekä erilaisia stressitekijöitä. Nämä ovat nestemäisten lannoitteiden ehdottomia etuja ja myös ympäristökuorma pienenee, kun lannoitetaan vain tarpeen vaatiessa.